EPAHHENSEM..


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Sunday, March 29, 2009

hukum karma..

hari tuh,,,, aku dikejutkan dgn bunyi perut yg begitu dahsyat.. ketang ketung..krakk krekk... soundnye berbunyi dgn begitu kuat skali. bukan 2 kali atau pun tiga kali.. jauh skali dr 6 kali.. so aku pon mengebuzz makhluk yg bernama shai..

aku; shai..lapo la.. ;(
shai; nk mkn?
aku; nak3.. lapo seyh..burger jum..
shai; ok..

then dgn semua keringat yg ade, kami pun menuju ke kdai burger abg yg x cukup pendek tuh.. yg slalu akan dibanjiri student2 yg suke melepak bagai. walaupun da tgh mlm kot, dowang still lepak ek.. dlm aty aku, ma'ai dak2 ni xde assgmnt ape? sok xde klas pagi ke? ah lantak la.. dan aku masih mnyusuri jalan yg dipenuhi pokok2 dan lampu jalan yg terpacak paku di sekeliling jalan.. dgn angin yg x berperibahasa, amat sejuk betol ituh mlm, seram gak an.. tibe2..waaaaa..... aaaaaa... maaakkkkkk.... tutt..tut...tut.. prepaid abes weyh.. smbg cite sok k.. haha suspen jek an.. xde ar, aku nak cite, time aku on de way nk gi brger ni. aku terserempak ngn sekelompok student, cam aku knal.. sambil membesarkan bijik mata yg sedia besar nih, aku ngk lagi.. and aku lmbai dan senyum dgn begitu lebar skali sambil berkata.. "hye abg ayam.." tp aku pelik.. nape dak2 tuh tercengang bangang n terpaku seolah2 telah dipukau olehku tanpa sebarang kata.. tibe2 shai berbisik padaku, "yana, kau salah org oke.." oh oke..kataku............. dan WHAT????? haaa??? tidaaaakkkkk.....aku salah org weyh.. then student2 tu pun bantai gelak sambil berkata.."awak salah org ye awk?" bapak kau ahh..sumpah aku giler malu..

tp aku wat cool.. eley nak je aku jerit.. woiii...aku rabun malam oke.. so normal la bg org2 yg rabun ni tersilap org kan.. wow..malu sangat sebenarnye time tuh oke..
hehe..

oo..raver, time nih ko panggil aku batman eh.. ngee.. jentik pusat tu baru tau... hehehe.. giler ah..aku rasa cam da serik la nak pegi beli brger tuh lg...

6 comments:

Afeeqa said...

nama pon hukum karma an.
rilex sude.
hihi.
tp siyez malu seh klo time mlm tuh ak jln ngn ko.

yanalolu'xx said...

afeeqa..ciot jek kamu ek..
huhu...kamu akan diboikot oleh ku..
wek,,

kumbangkecil said...

laa. mase tuh ke kaw salah org. ehe. kalau aku lah. dah wt muke tepme je.

:DD

yanalolu'xx said...

haha..sebab tu la time tu aku blur jek..

wakakaka.. cam nk gores muke kat tar jek rasenye..

kuweng3..

Afeeqa said...

haha.

boikot2 pon still nk pnjm buku KAMI ak.

hahaha!

pat boikot aku!!!

yanalolu'xx said...

afeeqa;
kamu akan diboikot2 setelah buku KAMI habes dibace oke..

;p