EPAHHENSEM..


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Tuesday, March 24, 2009

bONgok.. aku Windu Masa Lalu...


bosan.bosan.bosan. bunguk aku x paham pemenda yg dak2 ni men kat blog ni. nmpak cam besh jep. beshnye dowang ade ramai kawan yg ley kongsi layan entri dowang. tp aku??? bosan bagai. xpe ar ngok,(sambil sengih hipokrit) aku x harap pun sesape bace entri aku yg agak cam gampunk siap nih. aku cume nak luahkan perasaan. aku nak luahkan wut eva dat i feel evry single minute in my life.. haha..wek.. kau nak gelakkan aku? weyh gi mampos! i du care what the fuck u are!!

bile curi usha entri dowang, tetibe aku ingat saat2 bangang time aku baru masuk kolej haram nih. giler cam sial jek aku time tuh. tp besh dpt knal kwn2 orientation. meh aku tunjuk dak2 yg aku pernah lepak same2 time tuh.



kadok.. kau baik la sial.. dulu time aku 1st masuk kolej aku ingat ko combonk.. aku ngk ko cam style jek.. dlm aty aku, layak ke lau aku nak kawan ngn kau. then camne ntah kite ley knal n last2 kite makin rapat. aku prnah tdo ngn kau tau.. jeng3.. kite slalu saling teman menemani ke mana saje kite pegi umpama psangn yg dilambung ombak cinta..haha chewah. cam bangang jek. die kwn aku jek la ngok. actully x berapa intim sangat la rlationshp kitowang. saje nak wat kontrovesi. haha.. eja pun salah.. xcam skema lak kitowang pakai baju kurang. da cukup baik dok aku time nih...



topek.. die pun aku x ingt camne ley knal die.. lepak ngn die.. buruk kan die.. haha..hope die x tau aku upload gmbr ni and aku cnfident die xde gambar ni sbb gmbr ni sume de kat fon aku.. die yg snap sndirik aw tanpa pelepasan drpada aku.. ha padan muke die.. tp now die da encem da even now die da brtambah boyoi.. wakakaka...



buzz.. abg ayam yg sngt kuh syg.. die suke cover line akuh.. ingat lg time smbut besday sam kat pondok depan tasek. ala tasek yg agak menjijikkan hingge boleh mmbuatkan usus2 bergetar pabila terkenangkannye tu.. slalu aku gi dating die lah yg teman sampai snggup tdo beralaskan papn keras yg agak jati tu dan berbumbungkan emm.. bumbung? ala senang cite die sanggup tdo kat pondok tu la sbb nak teman aku dating. sbb mak aku cakap bile kite berdua2an antara lelaki dan pompuan, setan akan mencelah. so, abg ayam tu saja nak cukupkan korum. then jabatan islam pun x ley nak serkap basah. atau setelah dibahasa mlayukannye, bermaksud tangkap khalwat.. hehe.. than abg ayamkuh.. kau hero n penyelamat kuh..



akmal.. slalu lepak ngn die kat taman prmainan ramai2.. cam dak agas jep sume nih. suke wat samok n haru biru la kolej ngn hilai tawa kitowang.. die besh..sangat sopan.. x pernah nak cari gado ngn aku oke.. cmart kan ye..hehe..



aiman.. die laki 1st yg tego aku dlm orientation. buduh jek aku.. da la masuk orientation lmbt. 3 ari je kot aku dpt merasa ornt week. time tuh cam bangang la gak sebab digelar dak baru. aku ingat lg ayat 1st yg aiman tego.. "meh dok sebelah abe"wakakaka.. giler tercengang bangang aku time tuh sebab i cant understand sepatah haram pun pe yg mum royak tuh.. huhuhu..



ezard.. die sngt2 noty. aku jarang la lepak ngn die. kekadang jek. 1st die aku dgr sore die, time tuh die sound, "awk, i pun ade baju radioactive gak la.. same cam baju awk" berbulu gak aku.. dlm aty, eley bukan jiran ko yg beli baju aku or baju ko, who care ko nak ade baju yg same cam aku ke x.. kau mesti x ingt kan ayat kau tuh.. hehe.. tp aku still remembered it until now.. die, comel kan.. n sangt2 noty.. besh bile lepak ngn die sbb die ni sempoi jep. teging lak tuh. hehe..




jay.. die abg ngah ayam kuh, keding jek ye ni aw.. dulu kuar dinner same2.. tp ramai2 ar.. lepak ngk af5, lepak kdai brger... huhu... yg baju klabu tuh jedah.. aku stay umah ye aw.. dulu lau mereka gado, aku pun turut mau ikut serta gado ngn bf akuh.. kah3.. so, fenomena pergaduhan brlangsung.. hehe..



eqa.. giler cantek ek die nih... at 1st time aku masuk kolej, aku stay cafe. eqa la dak 1st yg berjaya menarik n memikat ati aku.. haha chewah..korek idung dlm2.. besh giler time lepak ngn die.. die slalu tersengih.sengih. n sengih.. emm eqa.. kowang suke die?? sowi babe, die da jd wife org now but aku x dpt gi wedding die at 14/2/2009. weih aku dpt tau kad die.. cantik.. sangat. die kepunyaan irfan.. haha x ley pegi siot aku ngk irfan.. skang da gumukkk... ye la. senang aty kan..






atas2 ni la pic kolej legenda yg konon cam tip top. cam pukimon ade ar... bukan besh sangat pun kolej nih.. hahaha.. tp lau bukan pasal legenda ni aku x dpt wat my blog.. internet free woi..besh giler 24jam aku mengadap laptop... laptop ni pun da nek muak n rase sebal da nak ngk muke aku ala2 kure2 wonderpets tu.. jap..nak nyanyi siket. "ape yg penting? kerjasama~ yeah wonderpets kami dtg.. bla bla bla.. kami x besar dan kami x kuat~ bile bekerjasame semua jd mudah" (nyanyi sambil pejam2 mate lalu hentak2 kaki) c( ;

p/s pada kwn2 yg lain, jgn kecik aty lau aku xde cite pasal kowang sebab pics2 tu jek yg ade dlm album aku nih.. hehe.. nnti lau aku berlebihan mase aku cite pasal kowang lak tau..
daaa~








12 comments:

yanalolu'xx said...

biar aku komen sndirik..
buduh.. entri yg cam gampunk..
hahahaha..

Bad-boY said...

wahhahahaha XD cape kate Gumpunx ?
oke wat. ade gak keberanian nak wat blog sendiri. nak keluarkan ape yang terpendam di ati.

ekekekkke XD

so ! im ur 1st follower.
& ur 1st commentor.

wahhh ! cool ! kembang sehhh..
wahhahahahhahahaha XD

wexxxxxxxxxxxxxxxxx :P

yanalolu'xx said...

eeeii.. aku syg sama ini bad boy...
terharu siott.. cam nak anta jek jantung aku ni ntk die sbgai tanda penghargaan.. hahaha..

Bad-boY said...

miahahahhahahhaha XD
antorrrrrrrrrrr ... jangan x antorrrrr...
akakkakakakakak XD

i will appreciate it mush.
ekekkekeke :P

yanalolu'xx said...

da anta smlm..? da terima x?

Afeeqa said...

pasnie wt citer psl ak plak ea.
hehe.

yanalolu'xx said...

afeeqa; haha..aku nak cite ape ek pasal ko.. aku nk ngumpat2 kau bnyk2 nnti ko komen la aku tau..

c(;

Afeeqa said...

ok.
ak on je.
hehe.
mule kumpol bhn dr skunk aw.
hehe. :D

kumbangkecil said...

yana. da ade blog jugak.?

haha. bagus2. :D

yanalolu'xx said...

kumbangkecil; terpikat ngn blog kamu..

tomakakahito said...

wessssss,...kunjungan balik and follow balik yah,..ok di tunggu,..

tomakakahito said...

kunjungan lagi