EPAHHENSEM..


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Friday, March 12, 2010

Akan menamatkan zaman bujang siket jek mase lg..

sebab ayah kedekot nk pasang streamix takut anak die ni on9 doploh pat seven memang tindakan yg mengharukan...
ayah kejam..
emm sbb tu blog sedikit berhabuk..
memang bnyk nk cite sbnrnye...
entri ni pon da bersawang sminggu da kat dalam draft..
baru arini sempat post..
si mama tu bising jek asek tanye bile nk blog update?
huh die sndiri ade blog, update la sndirik..
suke aty yana la nk update ke xnk ke...
Mati hanya skali.. erk, terpengaruh ngn cite V3 la pulak..
**haha xde kene mengena lgsng..
c(:


Subejcts sem baru..
Research Project
Business Strategy

Financial System And Auditing

Taxation


bile da start sem baru, final sem pulak tuh..

rasa gentar tu ade, bosan, fedup x sabar nak abes, tp cam sedey pon ade gak..
mcm2 la..
emm result last sem..

4flat..

malas nk gembar gemburkan..

xde sape yg suke pon..

but thanx to all my beshfwen..
sangat bersyukur sbb dapat kawan2 yg tip top bijak pandai....

x senang nk dapat 4flat ni lau x bg berganda ganda usaha..

jgn cume pandai ckp,
"ehh senang2 jek die dapat A"
"ehh camne die ley dapat A"
"weh weh.. A ke die?"

sbb smuanye atas usaha masing2..

rezeki masing2..



we deserved..

oh Thanx God..
mlm2 meredah KLIA, merempat kat parking KFC. semata2 nk cari wifi siapkan esemen....
merantau buang duet tong2 minyak2 semata2 nk wat research memang x sia2...
wat esemen dlm kete ngn nyamuk gelap dan panas sangat berbaloi..
tebalkan muke ulang alik jumpe lecturer, tnye itu ini, wat muke bodo nyata membuahkan hasil...
bergadoh sesame member group sebab nk menegakkan idea masing2 dah jadi perkara biasa..
at last, we got what we want to achieve..


sbagai penghargaan, mama open table satay kajang..

emm sbb shai ngn ilyasa open table sem lepas, so yana rase turn yana skrg.
yana patut open table gak...

emm dad, tau kan ape yg patut ayah wat kan kan..
hee..
mesti faham kan npe duet adek abes..

bukan sngaja nk enjoy sakan ye..


heee k tu jek nk ckp..



.............................

2 comments:

Mr Jake said...

4 flat = tambahan elaun :P

yanalolu'xx said...

mr jake: haha wajib tuh!